Tervetuloa, vieras – 0 kirjautunutta jäsentä paikalla. – Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Tämä on vain-luku-versio K-pelit-sivustosta:

  • Vanhojen tiedostojen lataaminen on mahdollista.
  • Sisältösivut ovat suurimmaksi osaksi näkyvillä.
  • (Vanha sivusto on konvertoitu lähes kokonaan staattiseksi, PHP:ta on vain pieni pätkä, tietokantaa ei ole.)

Seuraavat asiat eivät toimi:

  • Ei kirjautumista.
  • Ei viestien / uuden sisällön kirjoittamista.
  • Ei uusien tiedostojen uploadaamista.
  • Käyttäjät-sivu ei toimi.
  • Kävijälaskurien lukemat ovat vuosien takaa, eivätkä kasva.
  • Varmaan moni muukaan asia ei toimi.

Jos jotakin oleellista puuttuu/on rikki (esimerkiksi jokin sisältö/tiedosto jonka olet tänne aikoinaan lisännyt) tai haluat muuten vain tulla juttelemaan, niin j -at- jare.fi -sähköpostiosoite on sopiva kanava siihen :). Voit ottaa yhteyttä myös, mikäli haluat jonkin vanhan sisältösi poistettavan sivustolta.

T. Jare 12.3.2021.

Kenttäeditori (MMF 1.5)

Torava
Poistunut käyttäjä

Liittynyt 3.2.2008
Ikä 27.87 v.

Tässäpä opas kenttäeditorin tekoon joltain muinaisilta ajoilta. Opas on tehty Multimedia Fusion 1.5:ttä varten, mutta pitäisi toimia millä vain Clickteamin pelinteko-ohjelmalla, josta löytyy tarvittavat extensionit.

INI objekti, Token objekti ja yksi Active objekti on kaikki mitä tarvitset. Alussa INI objektin kohdetiedostoksi määritetään esimerkiksi AppPath$+"temp.dat" ja Token objektin Fixed parsing Characteriksi määritetään vain ",". Jos tilejen määrä rajoittuu alle kolmeenkymmeneenkahteen, voit pistää yhden tilen jokaista active objektin suuntaa varten. Käyttäjä saa valita tilen vaihtamalla vaan joistain näppäimistä counterin arvoa, joka määrää active objektin suunnan. Active objektin paikan voi valita hiirellä tai nuolilla. (kumpaa haluat käyttää)

Aina kun uusi tile luodaan kentälle, uusi Active object luodaan ja sen flag 0 asetetaan päälle ja INI objektille suoritetaan tapahtumat Set string Str$(Dir("Active"))+","+Str$(X("Active"))+","+Str(Y("Active") to item GroupItemValue( "Ini", "data", "n")+1 in group "data" ja Set value GroupItemValue( "Ini", "data", "n")+1 to item "n" in group "data". Ainoastaan ne active objektit liikkuvat kohdistimen mukana, joilla flag 0 on pois päältä. Data-groupissa sijaitseva item N kertoo objektien määrän. Se on hyödyllistä tietää kentän lataamisessa.

Kentän tallentaminen onnistuu File objektia käyttäen. Kun INI:n kohdetiedosto on tiedossa, voidaan se kopioida käyttäjän haluamaksi tiedostoksi File objektin avulla. Käyttäjä voi valita tallennuspaikan File objektin ominaisuutena olevalla File Selectorilla. Käyttäjän valitsema tiedosto hakemiston kera saadaan selville funktiolla FileSelReturn$( "File" ).

Kentän lataaminen lienee se mutkikkain homma. Latausnappia painaessa frame saadaan ensimmäisenä käynnistää uudelleen. Voit asettaa Global Value A:ksi 1:n, jotta framen alussa tiedettäisiin, että nyt aiotaan ladata kenttä. Kun Global Value A = 1, kun kenttä alkaa niin kentän lataaminen aloitetaan. File Selectorin avulla käyttäjä voi valita tiedoston, joka ladataan ja INI:n kohdetiedostoksi voidaan määrittää ystäväsi FileSelReturn$( "File" ).

Sitten tarvitaan Fast Loopia, joka on ollut Multimedia Fusioneissa sisäänrakennettuna jo pitkään. Suoritettavan loopin nimi voi olla mikä tahansa, mutta looppien määrä tulee olla GroupItemValue( "Ini", "data", "n"). Kun looppia suoritetaan, luodaan joka kerta uusi Active object, jonka flag 0 kytketään päälle, X-koordinaatiksi asetetaan GetToken$("Tokens object",GroupItemString$("Ini", "data", Str$(LoopIndex("nimi")),1), Y-koordinaatiksi asetetaan X koordinaatiksi asetetaan GetToken$("Tokens object",GroupItemString$("Ini", "data", Str$(LoopIndex("nimi")),2) ja suunnaksi asetetaan GetToken$("Tokens object",GroupItemString$("Ini", "data", Str$(LoopIndex("nimi")),3). Loopin jälkeen kentän pitäisi olla ladattu!

Hakukoneiden seurantaloki

Viestit

Torava
Poistunut käyttäjä

Liittynyt 3.2.2008
Ikä 27.87 v.

Artikkelin siirto?

Tämä artikkeli saisi olla mielestäni kategoriassa pelien toteuttaminen. Itse en sitä voi muuttaa.

Jare
Poistunut käyttäjä
Jare

Liittynyt 2.12.2007
Ikä 32.31 v.
Kotisivut

Siirtotoiminto ei ole vielä sivustolle toteutettu. Siirrän tämän käsin tietokannassa.

Edit 7.4.2010

Tuli nyt luettua tuo artikkeli ihan ajatuksella. Hyvä artikkeli, mutta tuossa voisi kursivoida kaikki lausekkeet, esimerkiksi GetToken$("Tokens object",GroupItemString$("Ini", "data", Str$(LoopIndex("nimi")),2), niin olisi vähän selkeämpi. Toimiiko tämä jo MMF1.0:ssa vai vaatiiko uudemman? MMF-version voisi mainita artikkelin nimessä.

[K-pelit lukuina] Kävijöitä sivulla 822 kpl, käyntejä/sivulatauksia 1537.